Våra tjänster

Entreprenad

Vi utför allt inom entreprenad och anläggning.

Vi hjälper er med allt från projektering till färdigställande.

Såklart har vi beredskap inom VA och NÄT

Vi finns tillgänliga med maskinerna alla dagar i veckan året om! 

Sandsopning

Lagom till våren vill man ju ha sopat! Ditt sjävklara val är att anlita oss! Vi har maskiner och personal som gör din sandupptagning till den bästa! Boka genom att mejla eller ringa oss! 

Snöröjning

Vi är väl etablerade inom snöröjning och finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa er med snöröjning. Vi har alltid personal som är i beredskap, och ha maskiner i alla kategorier!

Minsta maskinen har en plogbredd på 1,75m och den största är på 3,60m!

Utemiljö & Fastighetsskötsel

Vi har alla de verktyg och maskiner som kan tänkas behövas för att hjälpa er med utemiljö och fastighetsskötsel. Vi kan kombinera olika områden för att enkelt kunna erbjuda en helhetslösning. Vi har såklart avtalad fastighetsjour för alla kunder!

Verkstad

Hos oss kan du få hjälp med ditt fordon oavsett storlek. Våran verkstad rymmer fordon upp till 4 m högt och 3,5 m brett. Vi reparerar och underhåller alla förekommande märken på marknaden.

Vi erbjuder ochså slangtillverkning i verkstaden och har tillverkar efter egna önskemål! Spara tid och pengar när du servar din maskin hos oss, vi kontrollerar och meddelar dig om något behöver bytas! 

Fältservice

Hos oss kan du få hjälp med ditt fordon hemma hos dig!  Vi reparerar och underhåller alla förekommande märken på marknaden. Våran servicebuss är rustad för att lösa de allra flesta felen på plats! Vi erbjuder ochså slangtillverkning  på plats! 

Jourtjänst

Har källaren fyllts upp med vatten eller är det total stopp i avloppet? Vi bedriver jourservice med spolbil dygnet runt året om. Vi löser problemt så utmana oss!